Apmeklējiet mūsu preses centru / 11/06/2012

MICHELIN Alpin 4 ziemas riepas veiktspējas rādītāji ir guvuši atzinību testos, ko veica Vācijas autoklubs ADAC - lielākā automobiļu asociācija Eiropā.

Trešo gadu pēc kārtas MICHELIN Alpin 4 riepa ir saņēmusi vislabāko novērtējumu testos, ko veica Vācijas Automobiļu asociācija (ADAC). Vērtējums izceļ veiktspējas parametrus, kas piemīt ļoti plašajam testēto riepu klāstam (pieejamie izmēri robežās no 14 līdz 17 collām), braukšanai ziemas apstākļos.

Testos, kurus veica Vācijas Automobiļu asociācija (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) (ADAC) - Eiropas lielākais automobiļu klubs ar vairāk nekā 17 miljoniem biedru, MICHELIN Alpin 4 riepa ieguva vislabāko kopējo novērtējumu izmēram 165/70 R14 T un otru labāko vērtējumu izmēram 205/55 R16 H, ierindojot abus kategorijā “Labi”. Salīdzinošajā pētījumā tika vērtētas 15 zīmolu ziemas riepas izmēram 165/70 R14 T un 16 dažādas riepas izmēram 205/55 R16 H.

ADAC vērtēšanas kritērijos tika ņemta vērā riepas saķere ar sniegotiem, apledojušiem, slapjiem un sausiem ceļiem, kā arī kalpošanas ilgums - aspekts, kurā MICHELIN Alpin 4 saņēma visaugstāko novērtējumu un kategoriju “Ļoti labi” diviem testētajiem izmēriem.

MICHELIN Alpin 4 nodrošina grūti sasniedzamo līdzsvaru starp drošību un ilgu kalpošanu. Saskaņā ar MICHELIN Kopējo veiktspējas rādītāju stratēģiju riepa garantē maksimālu drošību uz slapjām virsmām, pateicoties īsākam bremzēšanas ceļam. Pie šādiem nosacījumiem riepai jāuzrāda labi veiktspējas rādītāji ļoti plašā kritēriju spektrā, kas ietver sevī lielu daudzveidību gan braukšanas virsmu, kas var būt sausas, slapjas, apledojušas vai sniegotas, gan temperatūras ziņā.

Šis ir trešais gads pēc kārtas, kad MICHELIN Alpin 4 riepu klāsts gūst izcilus rezultātus pēc tam, kad 2010. gadā testi tika veikti 225/45 R 17 H izmēra riepām un 2011. gadā - 175/65 R 14 T un 195/65 R 15 H izmēra riepām.

Plašsaziņas līdzekļu kontaktinformācija: + 33 1 45 66 22 22

Lengvuju automobiliu padangos